
Zelfstandig werkend kok / Sous chef - Hotel-Restaurant Erica
Berg en Dal, GE 6571
Over de vacature
Wij zijn op zoek naar een Sous chef of een zelfstandig werkend kok ( eventueel doorgroei naar sous chef ) die ons team wilt komen versterken.
De functie
Hoe ziet je dag eruit:
- Mise en place je eigen partie
- Onderhouden HACCP
- Bestellingen verwerken
- Meedenken met het maken van menu’s
- Gehele dag smaakvolle gerechten koken, bakken en braden!
Aan het eind van de dag:
- Heb je de lekkerste gerechten klaar gemaakt volgens recept en bloos je nog na van de vele complimenten die je vandaag hebt gehad
- Je bent tevreden over wat je de nieuwe medewerkers/leerlingen vandaag hebt kunnen bijbrengen
- Is de keuken spik en span, de voorraad weer op peil, en de bestellingen voor de volgende dag zijn geplaatst
- Droom je van het nieuwe menu voor de volgende maand
Wat wij vragen
Ingrediënten van onze kok
- Behalve recepten heb je ook een diploma op zak
- Je hebt je humor en creativiteit al achtergelaten in diverse keukens
- Je maakt gastronomische gerechten met de meest (di)verse ingrediënten
Wat wij bieden
- Flexibele werkdagen en werktijden
- Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s
- Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en cursussen
- Doorgroeimogelijkheden binnen Fletcher Hotels
- Een compleet kokstenue incl. veiligheidsschoenen
- Afwisselende baan
- Speciaal medewerkerstarief voor jouw nachtjes Fletcher Hotels!
- Aantrekkelijk salaris
Wordt chef van je eigen toekomst bij Fletcher hotels! Ben je bereid je handen uit je buis te steken en veel te leren, reageer dan middels onderstaande button! Mocht je meer willen weten over Fletcher Hotels kijk dan op www.fletcher.nl.
Voordelen
- Parkeren
- Kantine
- Vakantiedagen
- Flexibel rooster
- Pensioen / Pensioenplan
- Gratis snacks en koffie
- Reis kosten vergoeding
- Professionele ontwikkeling
- Betaald ziekteverlof
- Betaalde vakantie
- Product korting
- Evenementen voor werknemers
- Reis kosten vergoeding voor OV