Het geheim van de grootste en beste slijterij van Nederland
DirckIII vind je overal in Nederland. Meestal gevestigd in de nabije omgeving van de supermarkten van Dirk, maar daarnaast bestaan er ook een flink aantal solitaire vestigingen.

Met ruim 40 winkels behoort DirckIII tot de grootste slijterijketens van Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn wordt de formule aangestuurd, scherp ingekocht en klinkende consumentacties bedacht.

Alle slijterijen hebben dezelfde succesformule: het zijn grote winkels met een (supermarkt)-achtige uitstraling waar klanten ook nog eens met zelfbedieningswagens terecht kunnen; winkels waar je alle drank kunt krijgen en onderscheidend ten opzichte van alle andere slijterijen van Nederland!
Het zijn winkels met een vloeroppervlak vanaf circa 150 m2 tot ruim 400 m2 met een prachtig en modern interieur, uitgekiend assortiment en enthousiaste medewerkers.

Ons wordt regelmatig gevraagd hoe het komt dat wij zulke geweldige slijterijen hebben. Daar doen we helemaal niet moeilijk over. Iedereen mag het geheim van DirckIII weten!

Slijterijmanager - Dirk III Slijterijen

Hoofddorp, NH