Arto daagt je uit
Bij ARTO willen we graag alles van je weten. Want bij ons draait het om jou en ons doel is om de baan te vinden die in alles met jou matcht. Niet alleen vanwege de functie, maar ook vanwege het soort bedrijf, het toekomstperspectief, jouw visie op werken, jouw persoonlijkheid, noem maar op. 

Zo leggen we de basis voor een goede relatie voor de lange termijn. Want je werk bepaalt niet wie je bent, maar wel hoe je je voelt. Werk moet in jouw voordeel werken. Daarom willen we weten wat je leuk vindt én wat je niet leuk vindt. Wat je interesseert, wat je drijft en waar je naartoe wilt. Zodat wij je verder kunnen brengen en met een beetje extra begeleiding en ontwikkeling de kans op jouw droombaan vergroten. 

Jouw werk is ons werk. Al sinds 1959. Wij zijn ARTO. Wie ben jij?
Een werkwijze die werkt
Je solliciteert op een vacature
Als er aansluiting is of wanneer wij andere mogelijkheden zien, bellen we je voor een gesprek
Tijdens dat gesprek gaan we de diepte in; we willen weten wie je bent, hoe je in het leven staat, wat je toekomstbeeld is, je dromen en verwachtingen, hoe je tegen werken aankijkt, hoe je oud wil worden, waar je van houdt en waar je echt niet tegen kunt, etc.
Zo krijgen we een volledig beeld van jou waarmee we naar de werkgever kunnen; als extra ondersteuning vragen we ook een referentie op van een vorige werkgever(s)
We sturen de werkgever onze persoonlijke indruk van jou; die krijg je natuurlijk ook zelf van ons toegemaild, voordat je op gesprek gaat
Wij coachen je voor je sollicitatiegesprek over alles wat de functie betreft tot en met jouw ontwikkelpunten en wat de werkgever belangrijk vindt 
Wij begeleiden je tijdens de gehele procedure.
Een relatie die blijft werken
Je zult aan alles merken dat persoonlijke aandacht voor ons een serieuze zaak is. Zodra je werkzaam bent via ARTO, kun je bij onze Back-office terecht voor vragen over salaris, reserveringen, administratie, etc. Je wordt intensief begeleid door onze consultants.

Werken doe je niet even, dat doe je voor jaren. Daarom gaan wij voor een duurzame relatie met iedereen: hoe beter wij je kennen, hoe meer je aan ons hebt. Dat werkt al sinds 1959. Kortom, schrijf je hier in en check onze vacatures.

Commercieel Trafficer - ARTO Recruitment

Amsterdam, NH 1033