Technicus Telecom & ICT - Complex E-Techniek BV

Waddinxveen, ZH 2741

Over de vacature

Complex E-Techniek is op zoek naar talent!
Per direct zijn wij op zoek naar een:


Technicus Telecom & ICT


Complex staat voor kwaliteit, opleiding, oplossingen en betrokkenheid. Wij zijn trots op ons bedrijf. Trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. Trots op onze medewerkers! En trots op de mooie projecten die we door de jaren heen voor onze klanten hebben mogen vormgeven. Complex E-Techniek B.V. is de totaalinstallateur die met je meedenkt. Een erkend installatiebedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van Elektrotechniek, Beveiliging, ICT&Telecom en Klimaat.


Wij bieden

Een leuke baan in een open en dynamische organisatie met een uitstekend salaris, goede opleidings- en doorgroei-mogelijkheden, een goede pensioenvoorziening, een collectieve ongevallenverzekering. Auto van de zaak en bedrijfskleding.
Complex heeft bovendien een actieve personeelsvereniging.

 

Wat kun je bij ons verwachten?

Als TechnicusTelecom & ICT installeer je apparatuur voor telecommunicatie, IT en data-infrastructuur. Netwerkverbindingen, Cloud communicatie, telefooncentrales en Unified Communications zijn zaken waar je de nodige kennis en ervaring mee hebt. Je programmeert en installeert deze systemen in de Cloud of op locatie. Met behulp van inbel systemen, laptop e.d. beheer jij de installaties vaak op afstand. Je zorgt er voor dat bedrijven en hun medewerkers altijd en overal in verbinding blijven. Uiteraard doe je dit samen met een team van specialisten.

Wat verwachten wij van onze toekomstige Technicus Telecom & ICT?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting ICT beheerder of netwerk en ICT beheer;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in communicatie- en netwerkinrichtingen of je bent bereid deze ervaring op te doen;
  • Je hebt ervaring met Unify Communicatiesystemen of bereid deze je eigen te maken;
  • In het bezit van rijbewijs B.

 

Heb jij interesse en voldoe jij aan onze verwachtingen? Lijkt het je leuk deel uit te maken van onze dynamische organisatie? Reageer dan snel via de onderstaande sollicitatie button!

 

 

Vul je e-mailadres in om je sollicitatie te starten.
Solliciteer Solliciteer verder Als je verder gaat dan ga je akkoord met Monster's Privacy Beleid, Algemene voorwaarden en gebruik van cookies.
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.