.NET C# web developer gezocht voor een technisch bedrijf, regio Dordrecht ( .NET C# ASP.NET ) - Blaak Selectie for .NET

Rotterdam, ZH 3011

Over de vacature

Je bent een C# web developer en zoekt een baan in de regio Dordrecht? Graag bij een bedrijf waar je dicht tegen de techniek aan zit en waarbij jouw software machines aanstuurt? Wellicht dat deze vacature dan iets voor jou is.

 

Voor een redelijk groot technisch bedrijf in regio Dordrecht zijn we op zoek naar een .NET web developer. Het bedrijf richt zich op het implementeren van technische systemen die hun klanten helpen bij het afhandelen/verwerken van hun producten.

 

De software die gebruikt wordt om de processen aan te sturen, te beheren en inzichtelijk te maken bestaat zowel uit maatwerk als standaard modules. Qua technieken wordt oa. gebruikt gemaakt van .NET C#, ASP.NET MVC, SQL Server, jQuery, CSS en HTML5.

 

De organisatie zelf is vrij groot maar het team waarin je komt te werken bestaat uit 4 .NET developers. Het is een informeel team en teamleden krijgen veel vrijheid voor verbetering op hun specialisme waardoor het werk uitdagend blijft. Verder werken ze Agile, waarbij wekelijks de doelen worden behaald en er een dagelijkse standup plaatsvindt.

 

Vanuit de organisatie stellen ze de volgende eisen:

  • Afgeronde HBO of WO opleiding.

  • Kennis van .NET C# en ASP.NET, maar ze zoeken vooral iemand die sterk is op het gebied van frontend (jQuery, CSS, HTML5). MVC is hierbij geen vereiste.

  • Je bent bereidt om een aantal keer per jaar (circa 5x) bij de klant implementaties uit te voeren. Dit kan zowel binnen Nederland als daarbuiten plaatsvinden.

  • Goede beheersing van Engels.

 

Klinkt dit interessant? Reageer dan met je ge-update CV naar sandra@blaakselectie.nl of bel mij (Sandra Kleine Staarman) op het nummer 010-737 1260 voor meer informatie.

 

 

 

Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij je wensen maar je bent wel op zoek naar een baan als .NET C# of VB.NET developer in Zuid-Holland, neem dan gerust contact met ons op. Blaak Selectie specialiseert zich namelijk als enige 100% op .NET vacatures voor de regio Zuid-Holland.

 

Voor meer informatie bezoek onze  website of blijf op de hoogte van onze nieuwste .NET vacatures via onze  .NET vacature mailing.

 
Solliciteer
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.