Junior SAP BI consultant gevraagd! - ITrainee

Den Haag, ZH

Over de vacature

Heb jij interesse in een toekomst als SAP BI consultant??

Voor een IT-dienstverlener in Den Haag zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat die (na een gedegen SAP-BI traineeship) aan de slag wil bij deze gerenommeerde IT-dienstverlener die gespecialiseerd is in SAP Business Intelligence. Jouw collega's bestaan uit zeer ervaren SAP BI consultants die je verder de kneepjes van het BI-vak zullen bijbrengen.

 

Aanvullende opleidingen

Je start als trainee met een gedegen SAP traineeship van 3 maanden dat bestaat uit SAP Functional en SAP Engine. Vervolgens ga je je specialiseren in BI (Business Intelligence) van SAP.


Werkzaamheden

Na het intensieve SAP traineeship ga je aan de slag bij deze IT-dienstverlener op het kantoor in Den Haag en vervolgens bij hun klanten als SAP BI consultant. Als BI consultant voer je onderzoeken uit voor de klant op het gebied van Business Intelligence. Daarnaast maak je bij implementaties onderdeel uit van projectteams en ben je de sparringspartner voor de klant. Je adviseert over het vertalen van de organisatiestrategie naar doelstellingen en de manieren waarop de klant deze doelstellingen kan behalen. Ook zorg je ervoor dat de klantwensen worden vertaald naar een degelijk datamodel. Na de technische realisatie van het systeem help je mee aan de inbedding van Business Intelligence in de organisatie door het geven van workshops en trainingen. Ook schrijf je processchema's en procedures voor de verschillende afdelingen die het systeem gaan gebruiken.

 

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde Master opleiding, bij voorkeur in de studierichting Bedrijfskunde, Information Management, Econometrie of Bedrijfswiskunde en bent een starter op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met IT en dat je analytisch sterk bent. Tevens geldt dat je de Nederlandse taal goed beheerst.


Aanmelden

Heb jij interesse in een serieuze carrière in het fantastische SAP vak? Solliciteer dan direct! Stuur een mail naar myrte.pieterse@itrainee.nl of bel naar 06-41489421. Voor meer informatie over ITrainee:  zie www.ITrainee.nl. Wij zijn ook te vinden op Facebook (ITrainee) en op Twitter (ITraineeNL).

 

Solliciteer
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.