(Junior) Beveiligingsmonteur Elektrotechniek - DETEC (via MVP Solutions)

Diemen, NH 1112

Over de vacature

 

Heb jij een elektrotechnische achtergrond en wil je opgeleid worden naar beveiligingsmonteur? Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf waar de service en de klant centraal staan? En houd jij van jij een afwisselende, technische baan met veel eigen verantwoordelijkheid?

 

DETEC te Diemen heeft ter uitbreiding een vacature voor een fulltime:

 

(Junior) Beveiligingsmonteur Elektrotechniek
 

De functieBeveiligingsmonteur Elektrotechniek:

In deze zelfstandige en afwisselende functie kom jij bij bedrijven en particulieren en ben jij onder andere verantwoordelijk voor:
- Installatiewerkzaamheden bij nieuwbouw en renovatie projecten

- Onderhoud, reparatie en advisering bij bestaande klanten

- het invoeren van uitgevoerde werkzaamheden op de tablet

- het periodiek draaien van storingsdiensten (uiteraard tegen een vergoeding)

 

Als beveiligingsmonteur ben jij het visitekaartje naar onze klanten. Een representatieve en verzorgde uitstraling vinden wij dan ook belangrijk, evenals een goede beheersing van de Nederlandse taal. Uiteraard beschik je over een goede Elektrotechnische kennis en heb je aantoonbare ervaring. De werkzaamheden brengen jou op vele verschillende plaatsen in Nederland. De ene dag ben je doende met eenvoudige onderhoudswerkzaamheden in Zwolle de volgende zie jij je samen met jouw collega’s geplaatst voor een uitdagende installatieklus bij een grote winkelketen in Amsterdam. Collegialiteit en loyaliteit vinden wij belangrijke waardes, evenals het streven naar klanttevredenheid. Op grotere projecten werk je in teamverband en daarbij is het belangrijk dat je er gezamenlijk met het team staat voor de klant en wat voor elkaar over hebt indien dat noodzakelijk en gewenst is.

 

Aangeboden:

Bij DETEC staat teamwork centraal. Samen met de verkoop, planning en administratie ben jij onderdeel van een team gericht op het verkrijgen en behouden van tevreden klanten. Daartoe investeren wij ook  in jouw ontwikkeling. Zo bieden wij bijvoorbeeld regelmatig trainingen aan om jouw kennis te vergroten en up to date te houden. Voor wat betreft het salaris bieden wij jou in ieder geval meer dan dat je nu verdient!

 

De ideale Beveiligingsmonteur Elektrotechniek:

- Ervaring in de elektrotechniek

- In bezit van Rijbewijs B;

- Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en van betrouwbaarheid kunnen overleggen

- In bezit van een MBV diploma is uiteraard een pre, maar anders gaan we je opleiden.

 

Over DETEC:

Als één van de grotere elektrotechnische beveiligingsbedrijven in Nederland bieden wij voor ieder object de juiste gecertificeerde elektronische beveiliging oplossingen. Met onze 150 medewerkers, verspreid over 10 vestigingen in Nederland (en dus een landelijke dekking), is er altijd een vakman bij de klant in de buurt die op professionele wijze ongewenste problemen kan voorkomen. We zijn BORG gecertificeerd en hebben onze eigen meldkamer.

DETEC staat voor een professionele service op het gebied van beveiliging. Wij zijn leverancier van  inbraak-, brand-, toegangscontrole- en camerasystemen, alsmede voor diensten op het gebied van jaarlijks onderhoud en meldkamerdiensten. DETEC is een van de grootste afnemers van Honeywell producten. www.detec.nl

 

Interesse in de vacature Beveiligingsmonteur Elektrotechniek?

Solliciteren kan via: bit.ly/DETECbeveiligingsmonteurof vacature@MVPsolutions.nl of WhatsApp je cv naar: 06-24172790. Alleen een cv sturen is voldoende.
 

Contact en Proces:

- Matthijs van der Pol: 06-24172790 (bellen, sms of WhatsApp), Chatten: bit.ly/ChatMVPsolutions

- MVP Solutions bekijkt je cv en als die aan de wensen van DETEC voldoet, dan ga je bij hen op gesprek en op contract.

- Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie op je sollicitatie. Soms komen reacties binnen in de SPAM / ongewenste post. Dus kijk hier ook in.

- Originele vacature:vacature.MVPsolutions.nl/detec

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden:Vacature, vacatures, job opening, baan, werk, noord holland, noord-holland, mts, mbo, techniek, technisch, technische, elektrotechniek, computertechniek, elektra, elektro, elektromonteur, mbv, beveiligingsmonteur, tbv, monteur, software, it, ict, computer, pc, honeywell, securitas, Purmerend, diemen, amsterdam, alkmaar, almere, haarlem, hoofddorp, het gooi, zaandam, hilversum, randstad, detec,

Vul je e-mailadres in om je sollicitatie te starten.
Solliciteer Solliciteer verder Als je verder gaat dan ga je akkoord met Monster's Privacy Beleid, Algemene voorwaarden en gebruik van cookies.
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.