Hotelmanager - Fletcher Bon Repons - Fletcher Hotels

Noorbeek, LI 6255

Over de vacature

Ben je op zoek naar een leuke baan in de horeca? Dan is Fletcher Hotels op zoek naar jou! Om ons team te komen versterken in Hotel-Restaurant Bon Repos zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

 

Hotelmanager

Fulltime te Noordbeek

 

Functieomschrijving

Creëer je eigen toekomst als hotelmanager bij Fletcher Hotels. Je draagt de verantwoordelijkheid voor alle activiteiten van dit hotel en het personeelsbestand. Naast het optimaliseren van de operationele en financiële performance van het hotel ligt jouw passie op het gebied van sales. Wij zoeken een commerciële duizendpoot die niet bang is om bij lokale bedrijven en projecten binnen te stappen voor nieuwe leads. Daarnaast ben je een echte ‘people manager’ die stevig in zijn/haar schoenen staat en weet je de efficiency op uiteenlopende gebieden binnen verschillende afdelingen te verhogen. Je geeft richting aan het beleid, samen met de regiomanager, in je “eigen” hotel. Ook geef je sturing en coördineer je alle operationele activiteiten binnen het hotel en daarbij tracht je de synergetische voordelen te benutten om zodoende tot een eenduidige bedrijfsvoering te komen. Daarbuiten ben je op en top gastheer of gastvrouw, representatief en ervaren in de horeca.

 

In het mooie Limburgse plaatsje Noorbeek ligt het 3-sterren Hotel-Restaurant Bon Repos. Een gemoedelijk hotel in een omgeving rijk aan heuvels en valleien, waar de gast optimaal kan genieten van een oase aan rust. Het hotel beschikt over 29 rustig gelegen hotelkamers en diverse faciliteiten voor een ontspannen verblijf, zoals een à la carte restaurant, jeu-de-boules baan en een gezellig terras. Daarnaast is het hotel voorzien van een tuin met schitterend uitzicht over het groene Limburgse landschap. Het hotel in Noorbeek is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek in Limburg voor al onze gasten.

 

Kennis en ervaring

·         Je hebt ervaring met alle aspecten van hotelmanagement, het zelfstandig runnen van een hotel en aantoonbare (moderne) leidinggevende ervaring;

·         Je bent een manager met een sterke kennis van zowel Rooms Division, Revenue als Food & Beverage.

·         Je bent inventief, commercieel, oplossingsgericht (hands on mentaliteit), pro-actief ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.  

·         Kennis van hotelreserveringssystemen en administratieve zaken als het vermogen tot interpretatie alsmede het maken van de vertaalslag in beleid en concrete uitvoering maken onderdeel uit van de functie. 

Een HBO of MBO+ opleiding op het gebied van hotelmanagement is een vereiste.

 

Belangrijkste competenties

·         Flexibiliteit & aanpassingsvermogen, organiseren & realiseren, samenwerken, integriteit, besluitvaardigheid, overtuigingskracht - Revenue, optimaliseren van de omzet en bezetting

·         Operationeel, je vindt het leuk om op de vloer te staan  

·         Commercieel, je wilt zelf op pad voor leads  

·         Enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie binnen de hotellerie 

·         Inventief m.b.t. het creëren van regionale sales leads voor het hotel 

·         Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Beheersing van de Engelse taal is een pré.

·         Communicatieve en sociale vaardigheden

·         Service gericht, samen met het team de optimale service bieden aan onze gasten

·         Kwaliteit, dagelijks naar streven om kwaliteit op een constant hoog niveau te behouden

·         Bereid om avond- en weekenddiensten te werken en geen 9 tot 5 mentaliteit

·         Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging

 

Wij bieden:

·         Een dynamische en afwisselende functie   

·         Ruimte voor eigen initiatief en creativiteit

·         Aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden met voordelen voor personeel

·         Salaris conform ervaring en kwaliteiten

 

In verband met de snelle groei van de organisatie zoeken wij een hotelmanager die wil meewerken aan het succes van Fletcher. Creëer je eigen toekomst!

 

Informatie vacature:

Functie: Hotelmanager Bon Repos

Hotel: Hotel-Restaurant Bon Repos

Plaats: Noordbeek (Limburg)

Aantal uren per week: Fulltime

 

Interesse?

Heb je interesse in de functie van Hotelmanager? Wij verzoeken kandidaten uitsluitend te reageren wanneer deze beschikken over een afgeronde opleiding hotelmanagement en een flinke dosis ervaring. Reageren kan via onderstaande sollicitatieknop.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een Pre-Employment Screening (PES) kan deel uitmaken van de sollicitatie-/selectieprocedure. Met het indienen van uw sollicitatie verleent u Fletcher Hotels toestemming voor het (laten) uitvoeren van een PES en zult u meewerken aan het verkrijgen van een uittreksel uit het landelijk diplomaregister.

Solliciteer
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.